Roto products Roto voda Odpadne vode
 
 

ECO BOX

Uporaba
Čistilna naprava Eco Box je namenjena za čiščenje odpadne vode iz gospodinjstev in je primerna za hiše z 4 do 6 prebivalci. Sistem čiščenja poteka po SBR tehnologiji, ki je krmiljena z računalnikom, biološko čiščenje pa poteka na osnovi vpihovanja zraka.


Enostavna vgradnja
Čistilne naprave Eco Box so kvadratne oblike in zaradi tega se zelo enostavno vgrajujejo. Za zakop potrebujemo zelo ozko gradbeno jamo in malo peska za zasutje, kar omogoča poceni in hitro vgradnjo. Kvadratna oblika in dimenzije omogočajo, da jo lahko vgradimo tudi v obstoječo kvadratno betonsko greznico. Konstrukcija čistilne naprave se odlikuje po odlični statiki in nosilnosti, kar nam omogoča globoke vkope in dobro vzdržljivost pri visokih podtalnih vodah.
Enostavno vgradnjo omogoča tudi majhna teža čistilne naprave (230 kg) in 230°  vrtljiv priključek za vtok, ki omogoča enostavno povezovanje z dotočnimi cevmi. Oblika in velikost omogočata racionalen transport, saj jih lahko na enem kamionu dostavimo kar 14 kos. 


Učinkovito čiščenje vode
Eco Box 4 - 6 PE je konstruirana v skladu z evropskim standardom SIST EN 12566 in dosega stopnje čiščenja, ki so predpisane v RS: BPK<30 mg/L, KPK<150 MG/L.

 

Povezani izdelki:


OSNOVNO ISKANJE