Zakaj roto

Zakaj rotoZakaj roto

5 razlogov "Zakaj ROTO?"

 1. KAKOVOST DELOVANJA, DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA, ZANESLJIVOST IN STROKOVNOST -
  ROTO je pionir na področju proizvodnje polietilenskih izdelkov v Evropi. Na podlagi močnega razvojnega oddelka, sodelovanja z mednarodnimi inštituti, prejeti certifikati ter priznanja in 35 let izkušenj zagotavlja kakovost izdelkov. Aktualnost izdelkov dokazuje uspešna prodaja v 26 državah po vsem svetu. Izdelki so skonstruirani v skladu z evropskimi tehničnimi standardi SIST EN in izdelani v skladu s standardom kakovosti ISO 9001 in ekološkim standardom ISO 14000. Kakovost zagotavljajo prejete nagrade in certifikati evropskih gradbenih inštitutov, kot so Nagrada gradbenega instituta Slovenije ZRMK, nagrada za okoljsko partnerstvo GV, Nagrada za inovacijo GZS, itd. Vsi izdelki imajo ustrezne certifikate.
   
 2. PRODAJNE IN TEHNIČNE STORITVE, 24 urni SERVIS
  Zagotavljamo odlično tehnično podporo uporabnikom izdelkov, 24 urni servis in servisiranje strokovnega osebja na terenu. Ponosni smo na izdelke so plod slovenskega znanja in se uspešno prodajajo po vsem svetu. Izdelke dostavljamo do uporabnika v nekaj dneh.
   
 3. CELOVITA REŠITEV
  Roto nudi celovito rešitev za uporabnika. S prodajo celotnih sistemom, ki so kakovostni in med seboj kompatibilni ter hitro dobavljivi uporabniku prihranimo čas in denar.
   
 4. SLOVENSKI PROIZVAJALEC – TRADICIJA IN ZAUPANJE
  Podjetje ROTO in Kovinoplastika Pavlinjek je slovenski proizvajalec plastičnih izdelkov z 35 letno tradicijo. Izdelki so plod lastnega znanja inženirjev in sodelovanja z inštituti ter natančnega dela preko 200 zaposlenih. Podjetje s sedežem v Murski Soboti, ima tudi hčerinska proizvodna podjetja na Hrvaškem, Srbiji, BiH in Makedoniji. Podjetje ima lastno proizvodnjo, lastni razvojni center (od ideje do izvedbe), lastno prodajno - potniško mrežo doma in po svetu, lasten transport. Podjetje ROTO je prejemnik številnih priznanj kot so »Nagrada za izjemne gospodarske dosežke pri GZS«, Okoljsko partnerstva, Znak gostoljubnosti, Znak kakovosti v graditeljstvu, itd.
   
 5. MATERIAL
  Vsi zbiralniki so narejeni iz okolju prijaznega polietilena (LLDPE), ki je primeren za pitno vodo in katerega je mogoče 100% reciklirati. Rezervoarji so izdelani iz enega kosa, 100% vodotesni in zelo dobro statično skonstruirani. Debelina stene je od 8 do 14 mm. Material je odporen na agresivne vplive okolja in spremembe temperatur v okolju (+85 C, -65 C), kar ne vpliva na karakteristike materiala. Polietilen je UV stabilen material, zato se njegove lastnosti ne spreminjajo. Vsak zbiralnik je tehnično pregledan v skladu s standardom kakovosti. Izdelki so proizvedeni iz originalnega polietilena za shranjevanje živil (ne iz reciklirane plastike). Uporabljamo jih lahko za shranjevanje pitne vode in hrane ter pijače. Preiskušeni so pri Zavodu za zdravstveno varstvo Maribor.

Spletna pošta Roundcube